Det blir hockeylinje ved NTG Kongsvinger!

Postet av Linn Ødegården den 14. Mar 2023

Søndag formiddag før sesongens siste hjemmakamp inviterte styreleder i KIL Ishockey Christer Mykkestue, daglig leder i KIL Ishockey Christer Eriksson (Chirre), NTG-trener Espen Biagi og daglig leder på NTG Åge Steen inn til pressekonferanse i Kongshallen.

Vi avslutter sesongen på topp med en skikkelig gladnyhet! Og endelig kan vi snakke om det nye samarbeidet med NTG - det blir hockeylinje fra høsten av🔥 Vi gleder oss til å dele mer av dette fremover!


Vi har snakket litt med Chirre for å høre hvordan han tror det blir å få hockeylinjen til Kongsvinger.

- Først og fremst så skal vi fortsatt være den bredde klubben vi er i dag! Det er veldig gøy at ting fungerer, at klubben stadig vokser og at vi nå skal satse litt mer her i Kongsvinger.  Vi håper og tror det kommer til å være veldig positivt for rekrutteringen. Vi vil sikre U18 lag og i fremtiden, U20 lag. Dette er noe vi har ønsket oss i så mange år. Når vi hadde 04-kullet var dette et stort ønske, den gang var vi U18 Elite. Så nå er det veldig gøy at vi allerede til høsten av har en hockeylinje her i Kongsvinger! Sammen skaper vi opplevelser - det er det ingen tvil om, sier daglig leder Chirre. 


Gå gjerne inn på Mitt Kongsvinger og/eller Glomdalen for å lese mer fra pressekonferansen! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.