God jul

Postet av Kil Ishockey den 24. Des 2018

Vi ønsker alle våre medlemmer, lagledere, trenere, personer rundt lagene, økonomiske bidragsytere, og alle andre ildsjeler som er med på laget,

God Jul og et Godt nytt år!

Istider i romjulen

Postet av Kil Ishockey den 22. Des 2018

Oppdatert isfordelig og åpen is finner dere på oversikten for arena.

Det er IKKE åpen is på hovedarenaen, men i Odal Sparebank-rinken så lenge det er satt opp orgenisert trening på hovedbanen.


Vi ønsker alle brukere god Jul og godt nytt år :-)
Tung dag for ishockeyen på Kongsvinger!

Postet av Kil Ishockey den 18. Des 2018

Det er tungt å lese om nyhetem om at Knights Elite har meldt oppbud i dag.

Dette vil imidlertid ikke påvirke oss i Kongsvinger IL Ishockey direkte, og vår drift fortsetter som vanlig.

Klubbens (KIL-Ishockey) informasjon finner dere i nedenfor:


 Pressemelding – informasjon 


Kongsvinger, 18/12- 2018:

Kongsvinger IL Ishockey er ikke en del av konkursen som gjelder Knights Elite og mener situasjonen som har oppstått rundt Knights Elite er trist.

«Det er en trist dag for topphockeyen på Kongsvinger. Vårt flaggskip og forbilde i Knights er borte. Vi i Kongsvinger IL Ishockey kommer derimot til å fortsette med å utvikle klubben som vi har gjort de siste årene, med målrettet og kontinuitet i arbeidet med spiller- og trenerutvikling» sier Tove K. Gulbrandsen (styreleder) og Kim Deinoff (adm. leder ).

«Siden Kongsvinger IL Ishockey og Knights Elite ble delt som to enkeltstående klubber i KIL-alliansen i 2013-2014 sesongen, har vi hatt gleden av å ha Knights Elite som våre store sportslige forbilder. Vi har hatt sportslige gode resultater å strekke oss etter for våre medlemmer.  Vi har fått oppleve GET-liga spill på nært hold og sett hvordan det er på øverste nivå i Norge. Knights Elite har benyttet seg av ishockeyspillere som har spilt i Kongsvinger IL Ishockey siden de var barn. Dette har sannsynligvis hjulpet oss i Kongsvinger IL ishockey med rekruttering slik at vi på få år har mer enn doblet antall medlemmer på lagene U18 og yngre. Situasjonen til Knights Elite vil ikke direkte påvirke vårt arbeid med å utvikle de unge guttene og jentene som spiller ishockey på Kongsvinger.  Vi kommer til å fortsette arbeidet med å gi sportslig så bra tilbud vi kan til alle våre medlemmer fra 4 år og oppover også i kommende sesonger» sier Tove Gulbrandsen.

Kongsvinger IL Ishockey vil forsikre alle våre medlemmer og bidragsytere på alle områder at vi fortsetter vårt arbeid for barn og unge Kongsvinger IL Ishockey med fullt trykk også etter dagens triste ishockeymelding. 

Alle henvendelser rundt Kongsvinger IL Ishockey bes rettet til styreleder i Kongsvinger IL Ishockey, Tove Gulbrandsen

  • Kontaktinformasjon

Styrets Leder

Tove Gulbrandsen

Kongsvinger IL Ishockey

Telefon 92615251

E-post: [tove@kilishockey.no]


Julelotteriet er trukket!

Postet av Kil Ishockey den 14. Des 2018

Trekkingen av årets julelotteri ble i dag foretatt i Kongshallen.

Loddgeneral Jon Olav Næss gjennomførte trekkingen sammen med Jan Turkerud.  Kim Deinoff noterte flittig ned de heldige vinnerne.


Vi klarte desverre ikke å nå frem til alle de heldige på telefon i løpet av fredagen, men de vi kom i kontakt med viste stor glede og synes det var gøy å være en av de heldige vinnerne.

Som de fleste vet er Julelotteriet en av to klubbdugnader  (kiosken er den andre) og vi i Kongsvinger IL Ishockey takker alle som kjøpte lodd og håper disse skapte litt spenning i hverdagen.

Samtidig vi retter vi også en stor takk til alle våre frivillige som har solgt loddene. Det er fint å se at medlemmene fortsatt stiller opp og bidrar til inntekter til klubben på denne måten, det er utrolig viktig for oss! 

Gratulerer til alle vinnere!
Vi har fått muligheten til å kjøpe nye drakter

Postet av Kil Ishockey den 10. Des 2018

I forrige sesong startet vi med å fornye draktene til lagene våre.

Vi har nå i samarbeid med Odal Sparebank, og Sparebankstiftelsen Hedmark fått til et betydelig løft på like drakter til alle lagene i seriespill.

Draktene er nå bestilt og kommer til oss rett over nyttår.


Stor takk til våre hjelpere, uten støtte fra dere hadde vi ikke fått til dette :-)Levert av IdrettenOnline