KRONEKAMP - Oppsummering

Postet av Linn Ødegården den 20. Feb 2023

Vi har landet etter søndagens kronekamp og det er på tide å oppsummere litt🏒

Hockey er best live og det fikk vi virkelig oppleve på søndag🔥 Vi vant kanskje ikke kampen, men stemningen var upåklagelig! Første kronekamp på flere år i Kongshallen og det gikk over all forventning. Kongshallen var fylt med hele 1514 tilskuere, som betyr at vi har samlet inn 322 836,9 kr ved hjelp av deres oppmøte på årets kronekamp! 

Utrolig gøy med nesten fulle tribuner og skikkelig god stemning i Kongshallen!

Vi må rette er stor takk til alle bidragsytere og frivillige som bidro til Kronekampen. Med deres bidrag klarte vi å gjennomføre et vellykket Kronekamparrangement med gratis inngang for alle! Det ble gratis boller og saft til alle barn som hadde på seg noe rødt. Og tusen takk til publikum som tok turen til Kongshallen for å se Kongsvinger - Ski Elite.  Sammen skaper vi opplevelser🤍❤️

Dørene i hallen åpnet en time før kampstart, og mens tilskuerne var på vei inn i hallen snakket hockeykullet 1963 om sin tid som hockeyspillere i byen. I den første pausen fikk vi se fremtidens A-lag ute på banen, nemlig Skøyte og Hockeyskolen (SOHS). Og i siste pause var det puckkasting. Denne gangen doblet vi antallet - 200pucker ble kastet ut på banen!

Hockeypresidenten og ordføreren tok også turen til Kongshallen i forbindelse med vår Kronekamp. De delte ut bestemannsprisen ved kampslutt. Vi håper dere hadde en fin opplevelse og takker for besøket!


Noen bilder fra Kronekampen:

Chirre (daglig leder) strålende fornøyd med nesten fulle tribuner!

 

SOHS med bamse og hans hjelpere!

 

Klare for å plukke 200 pucker!

 

Hockeypresidenten (Tage Pettersen) deler ut bestemannsprisen til hjemmelaget.

 

Eli Wathne deler ut bestemannsprisen til bortelaget.

 

SOHS

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.