1 poeng hjem med fra Bergen

Postet av Kil Ishockey den 10. Nov 2019

Det var et hardtarbeidende a-lag som hadde tatt turen til Bergen, men fikk dessverre lite uttelling for innsatsen. 


Lørdag:
Det var en jevn kamp i årets første møte med Bergen.
Men hjemmelaget som fikk fyrt mye puck mot mål og dermed også skape noen farligheter foran Thomas Fyen som hadde en meget bra dag på jobben.Foto: Nina ThorshaugNesten halvspilt førsteperiode setter Tom Ivar Hesbråten denne perioden eneste mål og laget kan dermed gå til pause med ledelse.

Midtperioden starter i samme spor, Bergen skyter mye puck på mål og får til slutt uttelling for det 1,5minutt før pause og lagene er igjen like langt før tredje periode.

I tredje periode blir det igjen mye puck på mål fra Bergen, men er vi med Tom Ivar Hesbråten igjen som finner vegen til nettmaskene 6,5min ut i perioden. Det blir en intens sluttspurt og krig om å få meg seg tre poeng i første kamp, litt surr forran eget mål klarer Bergen til slutt og sette 2-2 40sekunder før slutt. Tiden renner ut til sudden i Bergen.

Vi får best start på sudden og en gyllen mulighet til å avgjøre tidlig da Bergen drar på seg en utvisning og vi i spill 4 mot 3. Men denne gangen skal det ikke lykkes,  og Bergen trekker det lengste strået og kan til slutt sette den siste pucken i spill 4 mot 4


Thomas Fyen står en rå kamp og redder altså 57 av 60 skudd, og blir kåret som banens beste!

Statistikk lørdag HER


Søndag:
Troa om å få meg seg 3 poeng er der etter gårsdagens kamp!

Kampen starter litt i samme spor som lørdag, Bergen med mye skudd på mål men det er ikke før det gjenstår 2minutter igjen av perioden hjemmelaget finner vegen til nettmaskene i vårt overtall som vi får dårlig valuta for.

Midtperioden er det vi som får klart best start Carl Martin Repshus setter utlignings målet. 22 sekunder senere kan Anders Bekkerud legge på til 1-2 og vi er i føringa. Men det tar ikke lang tid før Bergen utligner, og legger på tre ganger til. 5-2 til Bergen.

Vi får igjen en god start på perioden det skal gå 3minutter før Simen Sæther setter sin puck i mål. Anders Bekkerud melder seg på noen minutter senere og 5-2 har blitt til 5-4. Vi klarer dessverre ikke ta innpå noe mer. Hjemmelaget får satt pucken to ganger til i vårt mål, vi noterer oss for et lite trøste mål 40sekunder før slutt signert Simen Sæther. 

Kampen ender 7-5.

Statistikk søndag HER


Etter søndagskampen hadde Lars Erik Hesbråten dette og si om helgens kamper: 

Jeg synes helgens to kamper var veldig bra gjennomført! Vi møter ett Bergen som ikke har gitt fra seg poeng ennå, og vi tar ett poeng i går. Med litt ekstra flaks på slutten kunne vi satt 3-1 istedet ble det 2-2.
Kampen idag var litt mer åpen. Jeg synes vi spiller veldig bra og smart mot ett lag som er veldig gode med puck. Bergen hadde gjort det bra i første divisjon også med det laget dem har.

Hva skal dere brukte tiden fram mot Tromsø kampene til?

Frem mot Tromsø skal vi fortsette å jobbe med dem tingene vi har gjort, det blir bedre og bedre hele tiden. Men jeg synes laget jobber veldig bra sammen og vi kjemper for hverandre, så ser veldig frem mot kampene hjemme om 14 dager


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.