Kommentar til innlegg i Glomdalen 12.4.2018

Postet av Kil Ishockey den 20. Apr 2018Kommentar til Glåmdalens artikkel på basis av Kim A Fremming sitt Facebook-innlegg og kommentarer i Glåmdalen 12.4.2018

 

Vi i Kongsvinger IL Ishockey synes det er leit at Kongsvinger IL Knights Elite endte sesongen med nedrykk fra GET-ligaen.

  • En avklaring rundt teksten «de siste fire årene har det vært mye negativt rundt eliteavdelingen i KIL-ishockey»
  • Det er viktig for oss at det er en presisering på at Knights ikke er Kongsvinger Il Ishockey (på samme måte som at Kil-Toppfotball ikke er det samme som Kil-fotball) og vi i Kil-Ishockey opplever ikke at de siste fire årene har vært preget av mye negativitet for vår klubb.

Kongsvinger IL Knights Elite står for toppidretten, og er ikke Kil-ishockey.

For oss i Kil-Ishockey er det viktig å ha noen helter å se opp til som kan inspirere våre medlemmer til utvikling. Vi ønsker at de beste av våre ungdomsspillere en dag i fremtiden skal ha muligheten til å bli gode nok til å bli en «ridder»

Vi ønsker å ha Knights som en toppklubb på Kongsvinger så våre medlemmer som blir gode nok også kan ha muligheter en toppklubb lokalt, før de eventuelt kan gå videre til enda større klubber.

Vi i Kongsvinger IL Ishockey har i løpet av de siste fire årene gått fra å ha 6 lag i seriespill til i dag å ha et breddetilbud fra skøyte og hockeyskole, lag i barne-, ungdom- og voksenidretten (3.div) med 12 lag meldt på i serie-/kretsspill (både gutter og jenter), og vi vokser raskt.

Vi i Kil-ishockey jobber allerede hardt med å videreutvikle et godt og utviklende ishockeymiljø for å nærme oss toppen av norsk ishockey, og høsten 2016 ansatte vi Niels Garbe som trener på 100% med trener-/kampansvar for de eldste U-lagene våre. Niels er også ansvarlig for Akademiet som er et tilbud for de som vil litt mer i aldersgruppen 9-13 år. Niels er samtidig med på å legge sportslige føringer nedover i trenersystemet vårt for å bygge en treningskultur som også kan skape toppspillere sammen med sportslig utvalg.

Kil-Ishockey står også for alle trenerkostnader i samarbeidet med Øvrebyen VGS og ishockeytilbudet skolen har på idrettsfag.

Vi legger ned mye av våre ressurser for å skape utvikling og vi er svært fornøyd med kompetansen til trenerkabalen i gjennom 2017/2018 sesongen.
Niels Garbe, som trener på U-18 og U16


med trenerutdannelse fra Sports Institute of Finland i

Finske Vieromäki.

   

Tor Ole Tangen har hatt ansvaret


for vårt U-14 lag og er i sluttfasen av

den høyeste utdannelsen i Norsk ishockey sitt trenersystem.


Christer Eriksson har vært keepertrener for barn over 9 år.  Christer er keepertrener på nest høyeste nivå i Norge og har vært med som keepertrener for Knights Elite.
Anders Angelbrant, har i sesongen vært med som spesialist på u18/u16/u13.

Anders har som kjent mange års erfaring som spiller, trener og hjelpetrener for Knights Elite.

I tillegg har vi trenere i de yngre rekkene som Espen Biagi, Kim A. Fremming som har lang spillererfaring og er kjente navn i ishockeymiljøet.    
      

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.