Styret takker for sesongen 22/23!

Postet av Linn Ødegården den 25. Apr 2023

For en reise dette året ble for Kil Ishockey!

Den ene store begivenheten overlappet den neste. Det har nesten ikke vært en uke denne sesongen som vi ikke har fått omtaler i Mitt Kongsvinger eller Glåmdalen. Mange av overskriften har vi klart å lage selv, men også tidligere medlemmer av klubben som har reist ut fra moderklubben, har skapt engasjement og prestasjoner som det er blitt skrevet om. Vi med ❤ for klubben er stolte, og ser fram til at de en dag vender hjem igjen med masse livserfaring og kunnskap som de kan dele videre i sin moderklubb, slik som Simon Stolt Wang nå gjør.

Vi ønsker å takke dere, våre samarbeidspartnere. Uten dere på laget, hadde vi ikke klart denne reisen!!

Sesongen startet med at vi gikk på jakt etter en ny daglig leder, som skulle lede klubbens utvikling videre i tråd med klubbens virksomhetsplan og verdier. Det kom mange gode kandidater, fra inn -og utland. Men valget falt på en fra egen klubb, ikke bare hadde han store kvalifikasjoner på alle de områdene vi søkte, men han hadde også allerede et stort ❤ for klubben. Med Chirre (Jan Christer Eriksson) på laget kunne reisen starte.

Ved å se til andre klubber har vi lært at publikum er den syvende spilleren. For å få publikum til hallen må vi gi dem show. Vi ønsket å fylle hallen til randen og lage liv og leven med WOW faktor. Så det gjorde vi!!

Vi har laget pølsefest for alle barna i byen, som kom med rød genser. Vi har arrangert juleshow, med dansende nisser, gløgg, peperkaker og julegaver. Damenes-aften, med masse overraskelser … Vi har fylt hallen med ballonger, pyro og musikk, og publikum har storkost seg.  I snitt har vi i år hatt mellom 600-1000 tilskuere på tribunen. Noe som har fått stor oppmerksomhet i Hockey Norge.

På Kronekampen 19. februar. Ble det publikumsrekord. Full stue! 61 bedrifter og 18 privatpersoner ga til sammen litt over 200kr. Dette kunne da ganges opp med 1514 tilskuere. Beløpet blir fordelt: 75% til Klubben og 25% til A-lag. Blant tilskuerne var det også ordfører og presidenter. Hockey presidenten Tage Pettersen hadde tatt veien til Kongshallen, for han er en av de som har undret seg over hva er det Kil Ishockey gjør som klarer å fylle hallen med så stor prosent av byens befolkning. Han ga seg enda over når vi i pausa klarte å fylle isen med 60 glade barn fra skøyte -og hockey skolen, sammen med en 180 cm stor bamse som danset på isen.

Hockey feberen har herjet i Kongsvinger i Vinter. Vi opplever nå at publikum ringer oss og ønsker å bidra som frivillige rundt klubben.

Store Høydepunkter:

Oktober 2022: Vi skrev idrettshistorie med vårt første damelag i 1.div sesongen 22/23.
November 2022: Var det Landslagssamling i Kongshallen, der hallen ble fylt med unge hockey talenter. Flere lokale jenter var tatt ut, og fikk delta.

Mars 2023: Arrangerte vi Vintercamp. 30 Hockeyglade barn tilbrakte vinterferien i hallen. Der ble de møte av en trener med NHL- spillere som tidligere elever.

A-Laget Herrer har spilt 24 seriekamper, det ble 10 seiere og kun 5 tap. De var det mest målglade laget i serien med 220 mål framover. Laget har en snittalder på: 22 år. De klarte og kvalifiserer seg til 1.div kvalik. Det ble dessverre ikke opprykk i år, men nå jobbes det mot sesong 2023/24.

Mars 2023, ble det holdt pressekonferanse der det ble lansert at Kil ishockey har inngått et samarbeidet med NTG Kongsvinger. De har fått inn mange søknader. I disse dager har det vært unge hockey talenter fra hele landet som har kommet til kongsvinger på opptaksprøver. NTG åpner Hockey linje med 10 elever fra høsten 2023. Simon Stolt Wang er ansatt som lærer og trener.

 

Vi ønsker å takke for sesongen, og håper at dere blir med oss inn i sesongen 2023/2024.

Sammen skaper vi opplevelser🤍❤️ Vi ses i hallen!


Med vennlig hilsen

Styret Kil Ishockey


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.