Klubben informerer

Postet av Kil Ishockey den 5. Nov 2020

Styret har en viktig melding til alle våre medlemmer i forbindelse med utførelse av Covid-19 reglementet, og vår håndtering av dette.

La oss i felleskap gjøre det beste ut av situasjonen i en utfordrende tid.

Les brevet som styret har sendt til alle medlemmer:Til

Foresatte av medlemmer i Kongsvinger IL Ishockey

 

Fra:
Styret                                                                                      Kongsvinger 5/11-2020

 

Manglende respekt for klubben sine vurderinger ifbm. Covid-19 situasjonen.

Årets spesielle sesong er allerede godt i gang. Vi har heldigvis i skrivende stund unngått Covid-19 utbrudd i vår klubb. Slik ønsker vi også at det skal fortsette, selv om vi nå ser at det kommer flere tilfeller i vårt nærområde. Klubben følger de nasjonale og lokale reglene, i tillegg til at vi også organiserer vår aktivitet på den måten vi ser det som mest hensiktsmessig for at vi skal ha en trygg og sikker aktivitet i vår hall. Vi har derfor også enkelte føringer som vi mener er fordelaktige for oss.

I dag har det vært ny pressekonferanse, og hvordan dette slår ut for vår del, er usikkert akkurat nå. Vi ønsker uansett å presisere følgende:

Ingen som ikke har en rolle rundt det laget som er på is, akkurat har vært på is, eller skal på is har ingenting i hallen å gjøre. 

Vi har spillere som trenger egen oppfølging, og dette vil være mulig. Ingen foresatte skal oppholde seg i hallen uten at dette er avklart med Lagleder. Hvert lag kan ha en «dørvakt» som hjelper til med å slippe inn barna, så trenerne kan gjøre den jobben de skal på isen.

Vi gjør dette for å beskytte våre medlemmer, og for at vi kan holde aktiviteten i gang, og regner med at Dere gjør deres for at dette overholdes.

Vi er i en svært utfordrende situasjon, og vi ønsker ikke å bortvise folk, men det har vi en mulighet til dersom vi blir nødt til dette.

Med ønsker om en aktiv og positiv vinter!

 

Mvh

Kim Deinoff                                                                           For Styret:

Adm. Leder                                                                           Tove Gulbrandsen

                                                                                            Styreleder
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.