Har du en sønn eller datter som har lyst til å begynne med hockey?

Postet av Kil Ishockey den 11. Okt 2020

Har du en sønn eller datter som har lyst til å begynne med hockey? 

Da vil vi varmt anbefale å prøve ut vår skøyte og hockeyskole som har oppstart nå tirsdag 13. Oktober.

Er du redd for å la barnet begynne med ishockey fordi det ser så brutalt ut? –Helt feil, mener professor dr.med. Paul Lereim

Hele artikkelen kan leses på Aftenposten.no  Barna trenger ikke noen erfaring på skøyter før de kommer til oss første gang. Vi deler inn banene i flere ulike nivåer, fra nybegynnere som starter med krype- øvelser til viderekommende som får prøve å spille ishockey. Vi har engasjerte instruktører som skaper trygghet på isen og samtidig gir barna selvtillit gjennom lek og fysisk aktivitet.

Det kreves minimalt av utstyr for å starte på Skøyte & hockeyskolen. Hjelm med gitter, skøyter og hansker/votter er minimum for å prøve seg på isen. Varme klær og drikkeflaske er lurt.


Vi tilbyr aktivitet som passer alle sine ferdighetsnivåer, vi tilbyr mestring og vi tilbyr masse gøy! Det viktigste er at barna har det gøy og vi har et klart mål om at jo mer organiserte vi er jo morsommere får barna det på isen. 

 

Å lære seg å gå på skøyter er noe alle burde og det er viktig å tenke på at SOHS ikke bare er til for å skape ISHOCKEYSPILLERE, men først og fremst så barn lærer seg å gå på skøyter. Ved å lære seg å gå på skøyter så lærer man balanse, koordinasjon, teknikk og mye annet som kan brukes i andre settinger. Lagspill, å være en god venn og samarbeid er også ting vi legger mye vekt på og vi som holder på med dette «drives» av å se barna ta til seg nye ting fort.

 

Det er virkelig gøy og vi er klare for oppstart for årets SOHS!


Vi ønsker også å rekruttere flere jenter til hockeyen! Vi har fått med oss Josefine som trener på skøyte og hockeyskolen. 

Hun er 18 år og har tidligere spilt i klubben. 

Josefine vil ha et ekstra ansvar og «passe» på jentene, som vil gi en ekstra trygghet.


Er dette noe for ditt barn? Eller kjenner du noen du vil tipse dette om.
Direkte link til Påmelding  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.