Medlem i Kongsvinger IL Ishockey - sammen er vi sterke!

Postet av Kil Ishockey den 27. Mar 2020

TAKK FOR ÅRETS SESONG – SAMMEN ER VI STERKE!

 Vi har kommet til mars måned, og årets sesong skulle snart vært avsluttet. Men allerede nå er kampene avsluttet og isen fjernet.

Vi har hatt nok en sesong med stor aktivitet, og sportslig sett har vi fått oppleve ting det har vært lenge siden vi har vært med på. Vi har hatt et A-lag som virkelig har bidratt til at våre yngre spillere har noen å se opp til, og dette som den eneste klubben i hele Norges prestasjonsdel uten spillere fra andre land! Det ble mange kamper vunnet, og A-laget endte nesten opp med kvalifiseringsspill. Vårt U16 lag kvalifiserte seg til sluttspill i Forbunds Cup for første gang, men dessverre fikk de ikke målt krefter med de beste i landet allikevel. De måtte avslutte sesongen brått, på lik måte som alle våre lag, uventet, og uten mulighet til å gjennomføre. Vi vet at vi nærmet oss de store høydepunktene i ishockeysesongen, og avslutningen sammen med de vi har hatt de gode opplevelsene med gjennom hele årets sesong har måttet avlyses.

Nå har vi fått et annet fokus, og en helt annen kamp vi må stå sammen med å kjempe mot. Nå er det kampen mot Covid-19 og alle de konsekvenser viruset tar med seg for samfunnet, og oss som individer, vi skal kjempe mot.
Mange kommer til å få det vanskelig fremover, og kommer til å trenge støtte fra nære og kjære. Dette gjelder også oss.

De som står på og jobber hardt, og har støtte fra sine omgivelser pleier som oftest til å komme seg gjennom vanskelige tilder. Dette gjelder både i idretten og i det virkelige livet. Vi er heldige som har et felleskap som vi kan støtte oss til om det er noe, og Idretten vil være en god samlingsplass også da vi samles etter hvert.

Vi i Kongsvinger IL Ishockey kommer også fremover til å være en positiv bidragsyter i menneskers hverdag, og vil spre glede og engasjement, men vi kan ikke, og vil ikke, gjøre dette selv.

«Sammen er vi sterke» er vel akkurat det som kjennetegner dagens situasjon, og har aldri vært nærmere sannheten enn den er nå.

Vi i Kongsvinger IL Ishockey vil bli en enda sterkere ishockeyklubb, og vil ha mange med oss på reisen videre. 

Som medlem i KIL-Ishockey støtter du ikke bare klubben med en liten slant, du blir også en del av en viktig brikke i vårt arbeid med å skape felles glede og fremgang for barn og unge.  Du er viktig i den situasjonen som vi nå er oppe i, og du vil være viktig når vi kommer tilbake til «hverdagen».

Vi står sammen om dette, og håper vi får æren av og stå sammen med akkurat deg .
 

Klikk på denne lenken for å melde deg inn som passiv medlem i Kongsvinger IL Ishockey

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.