To spillere har gitt sine signaturer

Postet av Kongsvinger IL - Ishockey den 24. Jun 2019

Vi kan med glede presentere de to første spillerne som skal bli med på klubbens A-lag.

Sportslig leder i Kongsvinger IL Ishockey, (for lagene U14-Senior,) Anders Angelbrant har kontakt med flere spillere og er veldig fornøyd med å allerede nå kunne presentere at vi har med spillerne som ønsker å bli med på vår vei videre med vårt A-lag.


Anders gir sine beskrivelser av spillerne:

- Den første spilleren vi er glade over at kunne presentere som skal representere det «nye» A-laget for Kongsvinger IL er:

  • Tom-Ivar Hesbråten (L)
    • Vi er glade over at "Hess" er med oss for sesongen 19/20. Med han får vi en spiller med bra fart, teknikk og skudd. I tillegg kommer vi få nytta av hans rutin fra både GET og 1 Div spill. En offensiv viktig brikke for oss.

- Spiller nr 2 på kontrakt er en spiller med bra spilleførståelse og bra hender.

Hvem vi prater om?:

  • Simen Sæther (C/L)
    • Ska bli riktigt interessant og se han på scenen igjen. Hatt han tidligere som spiller men var da litt «liten» fysiskt, men har nå en helt annen fysik. Lagt på seg mye muskler. Simen kommer bidra med mye i både 5-5 spill og Power Play med sin spilleinteligens.


Vi gleder oss til å se guttta i på isen, og ønsker de en god sesong hos oss.

Anders tar ikke sommerferie med disse signeringene, og han har god dialog med flere spillere, så det er mulig vi kan presentere flere spillere før sommerferien!

Følg med på våre hjemmesider :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.