Tung dag for ishockeyen på Kongsvinger!

Postet av Kil Ishockey den 18. Des 2018

Det er tungt å lese om nyhetem om at Knights Elite har meldt oppbud i dag.

Dette vil imidlertid ikke påvirke oss i Kongsvinger IL Ishockey direkte, og vår drift fortsetter som vanlig.

Klubbens (KIL-Ishockey) informasjon finner dere i nedenfor:


 Pressemelding – informasjon 


Kongsvinger, 18/12- 2018:

Kongsvinger IL Ishockey er ikke en del av konkursen som gjelder Knights Elite og mener situasjonen som har oppstått rundt Knights Elite er trist.

«Det er en trist dag for topphockeyen på Kongsvinger. Vårt flaggskip og forbilde i Knights er borte. Vi i Kongsvinger IL Ishockey kommer derimot til å fortsette med å utvikle klubben som vi har gjort de siste årene, med målrettet og kontinuitet i arbeidet med spiller- og trenerutvikling» sier Tove K. Gulbrandsen (styreleder) og Kim Deinoff (adm. leder ).

«Siden Kongsvinger IL Ishockey og Knights Elite ble delt som to enkeltstående klubber i KIL-alliansen i 2013-2014 sesongen, har vi hatt gleden av å ha Knights Elite som våre store sportslige forbilder. Vi har hatt sportslige gode resultater å strekke oss etter for våre medlemmer.  Vi har fått oppleve GET-liga spill på nært hold og sett hvordan det er på øverste nivå i Norge. Knights Elite har benyttet seg av ishockeyspillere som har spilt i Kongsvinger IL Ishockey siden de var barn. Dette har sannsynligvis hjulpet oss i Kongsvinger IL ishockey med rekruttering slik at vi på få år har mer enn doblet antall medlemmer på lagene U18 og yngre. Situasjonen til Knights Elite vil ikke direkte påvirke vårt arbeid med å utvikle de unge guttene og jentene som spiller ishockey på Kongsvinger.  Vi kommer til å fortsette arbeidet med å gi sportslig så bra tilbud vi kan til alle våre medlemmer fra 4 år og oppover også i kommende sesonger» sier Tove Gulbrandsen.

Kongsvinger IL Ishockey vil forsikre alle våre medlemmer og bidragsytere på alle områder at vi fortsetter vårt arbeid for barn og unge Kongsvinger IL Ishockey med fullt trykk også etter dagens triste ishockeymelding. 

Alle henvendelser rundt Kongsvinger IL Ishockey bes rettet til styreleder i Kongsvinger IL Ishockey, Tove Gulbrandsen

  • Kontaktinformasjon

Styrets Leder

Tove Gulbrandsen

Kongsvinger IL Ishockey

Telefon 92615251

E-post: [tove@kilishockey.no]

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.