MinHockey-App

Postet av Kil Ishockey den 2. Nov 2018

Til alle klubber/lagledere

NIF IT sluppet en ny versjon av Min X app’ene (Min Hockey) til Google Play og App Store – versjon 3.10.0. De ligger nok allerede klar i Google Play, mens de vil dukke opp i App Store så snart Apple har godkjent.


 Det er to viktige fiks i denne versjonen:

  1. Fikset en feil som har ført til at app’en enten låser seg eller lukker seg automatisk. Forhåpentligvis vil dette gjøre app’en mer stabil og færre opplever at den kræsjer.
  2. En fiks for synkronisering med telefonkalenderen, slik at nå alle kamp-endringer blir oppdatert. Det har vist seg utfordringer at nyberammet kamper ikke har lagt seg i kalender og flyttet kamper har blitt liggende på gammel dato. Måten en sørger for synkronisering, er å åpne app’en og gi telefonen et lite minutt før nye endringer blir synkronisert med kalenderen.


Ellers har denne versjonen også disse to endringene.

  • Bandy-kamper får nå også knappene «Gå til LIVE» og «Vis kampdetaljer" for kamper det blir ført LIVE for (Bandy LIVE går i produksjon i dag).
  • En liten innholds-fiks for Tabell i Kampdetaljer. Her kom en feil feilmeldingstekst opp over tabellen, samt Innebandy manglet Statistikk-knapp under tabellen.


Det er viktig at hver klubb/lagleder selv oppdaterer OG informerer flest mulig om å oppdatere og få med denne endringen, for å få ned antall kræsj.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.