Jentedagen ble en suksess!

Postet av Kongsvinger IL - Ishockey den 9. Okt 2018

Jentehockedagen 07.10.18

Ca 20 forventningsfulle nybegynnere og medhjelpere hadde møtt opp for å delta på jentehockeydagen 2018. Dagen begynte med innregistrering og utlån av utstyr for de som hadde behov for det. En stor takk til BUA for alt utstyret vi hadde tilgjengelig.

Etter en liten prat i garderoben var jentene klare til å gå på is. Noen forsvant ut på isen som om de ikke skulle ha gjort annet, mens andre synes det var trygt å ha en litt større hånd å holde i til å begynne med. Latter og leker gav inntrykk av at alle hadde en morsom isøkt. Takk til Shawn og Tommy som engasjerer og utfordrer jentene på en fantastisk måte!

Etter en god isøkt ble alle samlet i garderoben igjen for frukt, juice og litt informasjon om jentehockey. Mange svette men fornøyde hoder fikk høre om hvilke tilbud vi har for jenter i klubben vår. Takk til Terje som forsøkte å inspirere og overbevise foreldre og barn om at dette er den beste idretten man kan drive med!

Etter informasjon og påfyll av energi i garderoben var det flere jenter som ikke var ferdige å ønsket å fortsette på egen hånd på minirinken. Der ble de observert lekende frem til det startet forberedelser til A-kamp. Flere bar stolt sitt deltakerkort rundt halsen mens de overvar A-kamp noe som tyder på en hyggelig dag i ishallen for forhåpentligvis nye jenter!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.