#Støttepuckprofil 4 - Ole Morten Furseth

Postet av Kil Ishockey den 1. Aug 2017

Ole Morten Furseth "er også med på laget"  


Den nye Frisk/Asker Keeperen vet hva det vil si at det jobbes med å legge forholdene til rette.  

Ole-Morten har klart å ta steget til en av toppklubbene i Norge. Fra spill i moderklubben Lørenskog, før turen gikk til Kongsvinger og til Knights-Elite. Etter flere år med god utvikling har blitt hentet hjem til Akershus hvor han kommende sesong skal til Asker, og kjempe om plassen i Frisk/Asker buret.

Ole-Morten har også vært med på å gjøre keeper-miljøet for oss i KIL-Ishockey til en attraktiv utviklingsarena, for våre unge håpefulle. Ole-Morten har ofte tatt turen innom og gitt bort tips og triks på keepertreningene.

"Når Kim fortalte meg om prosjektet var det ikke noe annet en å bli med. Som ung er det viktig å få gode forutsetninger for å lykkes, noe jeg tror #Støttepuckene kan bidra til."

"Jeg har selv fått mange gode stunder gjennom bredde hockeyen, både i Kongsvinger og når jeg selv spilte på yngres nivå. Dette kan være med på å gjøre en forskjell, det kan også hjelpe de yngre til å ta neste steg i sin karriere"

"Når jeg nå flytter og ikke får fulgt like nøye med, håper jeg den gode utviklingen jeg har sett hos de yngre over de siste 3 årene jeg har vært her fortsetter."

"Takker for all støtten og hjelpen de har gitt meg mens jeg har vært i Kongsvinger"


Vi ønsker Ole-Morten lykke til i ny klubb, og håper han finner seg godt til rette i Frisk/Asker buret.


Setter du også pris på jobben som gjøres med å legge forholdene til rette for våre unge is-krigere?

Vi fortsetter salget fremover. Da Kongshallen åpner kommer vi også til å selge pucker i Kafeteriaen etter sommerferien, så ta en tur innom Kongshallen da vi starter opp eller  send e-post til: marked@kilishockey.no

Pucken koster kr 400,- og går uavkortet til Kongsvinger IL Ishockey (breddeishockeyen) sitt arbeid med å legge forholdene til rette for våre medlemmer. Vi tar imot kontant betaling eller du kan Vippse til "støttepucken" #118815 - KIL-Ishockey
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.