Støttepuck profil 3 # Tommy Sandsnes - Knights helt og Get-Liga spiller som har vært i klubben siden han startet å gå på skøyter.​​

Postet av Kil Ishockey den 20. Jul 2017


Tommy Sandsnes er vår siste støttepuck profil.

Get-liga spilleren som er inne i sin tiende sammenhengende sesong for Kongsvinger IL Knights Elite har trasket i Kongshallen hele oppveksten vet hva som må legges ned av tid, ressurser og egeninnsats for å nå målene.

Tommy er klar for spill etter en fingerskade som satte han ut av spill store deler av fjorårets sesong.

Spilleren fra Roverud har gode minner fra barne og ungdomsårene og forteller ivrig om hvorfor nettopp han

"er med på laget"

Kim Deinoff kontaktet meg ang "støttepuck", og forklarte meg hvorfor de hadde tenkt til å sette i gang dette tiltaket og fordelen det gir til den yngre avdelingen i Kongsvinger IL Ishockey. Jeg stilte meg positiv til tanken med engang og bestemte meg for at dette er noe jeg vil være med på!

-Jeg husker selv da jeg var ung å så fram til f.eks.  turneringer med laget, dette tiltaket bidrar til at det blir enklere for lag å dra på slike turer, samtidig som foreldre slipper og kanskje sponse store deler av turen. Slike turer husker man veldig lenge, til og med så blir det kanskje minner for livet av det!

- Jeg husker at laget mitt var i Danmark på turnering, og det er en av de fineste minnene jeg har fra da jeg var ung, det er minner jeg vil ha med meg! (Tommy Sandsnes)


-Jeg håper med dette tiltaket vil vi gi mange unge spillere i klubben mange gode minner og morsomme turer, så jeg håper folk rundt omkring blir med på dette tiltaket! Det er ikke mye å gi når du ser hva de unge sitter igjen med!

-Støtt "Støttepucken"!!


Vi ønsker Tommy og de andre Knights gutta lykke til med årets sesong!


Setter du også pris på jobben som gjøres med å legge forholdene til rette for våre unge is-krigere?

Møt opp på vår stand da Sommertoget kommer til byen senere i dag!

Vi kommer også til å selge pucker i kafeen da vi starter opp etter sommerferien, så ta en tur innom Kongshallen da vi starter opp eller  send e-post til: marked@kilishockey.no

Pucken koster kr 400,- og går uavkortet til Kongsvinger IL Ishockey (breddeishockeyen) sitt arbeid med å legge forholdene til rette for våre medlemmer. Vi tar imot kontant betaling eller du kan Vippse til "støttepucken" #118815 - KIL-IshockeyKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.