Støttepuck profil 2 # Thomas Ramstad - Supporter, med hjerte for Kil-Ishockey

Postet av Kil Ishockey den 20. Jul 2017


KIL-supporteren følger sitt kjære KIL (Fotball og Ishockey) i tykt og tynt. 
Thomas er en av de største bidragsyterne til å lage god stemning og skaper rammer for ishockeykampene (og fotball) fra tribuneplass, har selv slitt ut utallige skøytepar på naturisen på Gjemselund og i Kongshallen i løpet av oppveksten. Dermed kjenner han også litt til om hva som må legges ned av tid, ressurser og egeninnsats for å nå målene. Thomas er klar for å heie frem de yngste Ridderne og følger med på hva som skjer i klubben.

«Dette er en flott mulighet til å investere noen kroner i breddeidrett i dag, som på sikt kan gi oss supportere flere lokale ishockeyspillere å glede oss over i fremtiden.
Oppfordrer alle supportere og bli med og kjøpe en støttepuck»(Thomas Ramstad)

Vi ønsker Thomas og de andre Supporterne lykke til med årets sesong, og håper de får med seg enda flere på tribunen for å lage gode arrangementer med liv på tribunen på Get-liga kampene vi har her i Kongsvinger.

Setter du også pris på jobben som gjøres med å legge forholdene til rette for våre unge is-krigere?,møt opp på vår stand da sommertoget kommer til byen!

Vi kommer også til å selge pucker i kafeen da vi starter opp etter sommerferien, så ta en tur innom Kongshallen da vi starter opp eller  send e-post til: marked@kilishockey.no

Pucken koster kr 400,- og går uavkortet til Kongsvinger IL Ishockey (breddeishockeyen) sitt arbeid med å legge forholdene til rette for våre medlemmer. Vi tar imot kontant betaling eller du kan Vippse til "støttepucken" #118815 - KIL-Ishockey


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.