Støttepuck profil 1 # Ole Kristian Tollefsen -

Postet av Kil Ishockey den 19. Jul 2017


Ole-Kristian Tollefsen "er med på laget"

Vi starter "støttepuck salget" og har fått med oss tre store ishockey personligheter som er viktige inspiratorer for å skape drømmer for våre medlemmer.

Den første ut er selveste landslagskapteinen.


Landslagskapteinen vet hva det vil si at det jobbes med å legge forholdene til rette.

"Det viktig å støtte idrettsklubber som tar vare på de yngre, det er der grunnlaget legges for glede og utvikling. Derfor støtter jeg Støttepucken 17/18, bli med på laget du også" (Ole-Kristian Tollefsen)


Ole-Kristian har klart å ta dette grunnlaget videre med seg, og skapt seg en fantastisk karriere, som blant annet inneholder NHL spill for Columbus Blue Jacketsog Edmonton Oilers, før turen gikk til SHL hvor han nå spiller for Färjestad og tar fatt på sin 6. sesong.


Ole-Kristian har også deltatt i to Olympiske leker, og har vært landslagskaptein siden 2011.


Landslagskjempen har vært skadeforfulgt den siste tiden, og vi håper han snart er tilbake på isen så vi kan ta turen til Karlstad for å se han i aksjon.


Setter du også pris på jobben som gjøres med å legge forholdene til rette for våre unge is-krigere?,møt opp på vår stand da sommertoget kommer til byen!

Vi kommer også til å selge pucker i kafeen da vi starter opp etter sommerferien, så ta en tur innom Kongshallen da vi starter opp eller  send e-post til: marked@kilishockey.no

Pucken koster kr 400,- og går uavkortet til Kongsvinger IL Ishockey (breddeishockeyen) sitt arbeid med å legge forholdene til rette for våre medlemmer. Vi tar imot kontant betaling eller du kan Vippse til "støttepucken" #118815 - KIL-IshockeyKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.