Gave fra Odal Sparebank

Postet av Kongsvinger IL - Ishockey den 28. Mai 2021

Vi har vært så heldige at vi får en gave fra Odal Sparebank som hjelper oss med å ruste opp styrkerommet vårt.

Denne gaven gjør at vi kan få mulighet til mer utstyr så vi slipper å bruke det som er ødelagt og utslitt.

Tusen takk for gaven :-)Opprusting av styrkerommet.

Postet av Kongsvinger IL - Ishockey den 27. Mai 2021

Klubben har forskjellige prosjekt, som vi søker om midler til fra forskjellige stiftelser.

Bodene bak sekretariatet og i gangen utenfor garderobe D er for eksempel finansiert fra tildelte gavemidler fra Sparebankstiftelsen Hedmark. 

Vi har nå fått enda en ny tildeling fra Sparebankstiftelsen, som gjør at vi har muligheter til å ruste opp noe av det utslitte utstyret i styrkerommet.

Vi setter stor pris på tilskuddet, tusen takk :-)
To re-signeringer.

Postet av Kongsvinger IL - Ishockey den 25. Mai 2021

Re- signering

Thomas Fyen (Mv)

Vår første keeper er med, så helt klart en viktig spiller att ha med videre. En kanon person att ha i garderoben, alltid et smil på lur.

- Viktig att vi fått signeringen av Fyen for 1 år till. Var vår første keeper sist sesong (vi spilte) En spiller som har ett høyt nivå i seg, og kan stenge kamper for oss som han viste sist sesong. En av de «eldre» i laget som er viktig med sin rutine.


 

 

 

 

Re- signering

Jan-Markus Ødegården (C)

En som vi ønsket ha med hele tiden. En lagspiller som er stille og rolig ved siden av isen. Du vet alltid var du har han.

- Jan-Markus var en som vi ønsket oss med videre. Viktig spiller for laget. Han syns kanskje ikke alltid for publikum, men gjør ett bra og viktig jobb for laget. Defensivt viktig som center, får en hel del tid i undertall.


 

 

Anders Angelbrant    

Sportslig leder U14-Senior

Kongsvinger IL Ishockey

 To signeringer!

Postet av Kongsvinger IL - Ishockey den 20. Mai 2021

Re- signering

Tom-Ivar Hesbråten (L)

En signering som vi er veldig fornøyde med. Tom-Ivar var vår poeng konge sist sesong og han er så klart med for att produsere. 

Veldig glad att «mini» Hess er med videre. Viktig brikke i vårt offensive spill og en som inkluderer alle på ett bra sett i garderoben. Skøyte sterk spiller med bra teknikk og skudd.

 

 

 


 

«Ny» signering

Simen Sæther (C)

En som vart ønsket med i fjor (da det ikke ble sesong) kommer tilbake. Var vår klare førstesenter sist han spilte her. 

Sykt kul att Simen er tilbake i laget. En spiller vi bygger mye rundt. Tar stort ansvar i alle deler av banen. Sterk og bra spilleforståelse. Gjør andre rundt seg bedre.

 


Anders Angelbrant     

Sportslig leder U14-Senior

Kongsvinger IL IshockeyGratulerer med dagen!

Postet av Kongsvinger IL - Ishockey den 16. Mai 2021

 Vi i Kongsvinger IL Ishockey ønsker alle en fin 17.Mai. Kos dere med nære og kjære.🇳🇴🎉Kick-off virksomhetsplanprosess

Postet av Kongsvinger IL - Ishockey den 9. Mai 2021

«Kongsvinger IL Ishockey skal sette i gang en virksomhetsplanprosess, dvs lage en ny langsiktig plan for klubbens fremtid.

Selv om mye fungerer fint i dag, ønsker vi å bli mer bevisst på hva folk i klubben synes er viktig. Da kan vi legge til rette tiltak som er enda mer i tråd med medlemmenes ønsker og bidra til å skape et enda bedre aktivitetstilbud, bedre miljø og et godt ”indre liv” i klubben.»


På lørdag hadde vi første møtet ledet av vår veileder Petter Norstrøm, som skal hjelpe oss igjennom prosessen. Møte ble holdt etter smittevernregler i Kongshallen. 


En engasjert gjeng møtte opp, alle fikk sagt sitt og igjen diskutere videre med andre i klubben. Om hva som var bra, og hva som kan bli bedre innen for ulike temaer. 
Dette er noe vi har stor tro på, og det er allerede satt opp nytt møte på onsdag der man skal velge ut en gjeng som skal få jobbe med dette prosjektet å legge det fram for styre.