Blir alt bra? - Kom på banen!

Postet av Kil Ishockey den 28. Sep 2021

Vi i Kongsvinger IL Ishockey ønsker å bidra til at ingen blir stående på sidelinjen.

Gjennom Zuccarellostiftelsen ser vi gode muligheter til at flere kan bli med på comebacket.

Les mer om kampanjen på https://www.zuccarellostiftelsen.no/kom-pa-banen

Barnas “Alt blir bra”-tegninger ble et symbol på håp. «Kom på banen»-kampanjen har som mål å innfri dette håpet for alle unge som ønsker å drive med idrett.

Vi i Kongsvinger IL Ishockey er en offisiell støttespiller sammen med Zuccarellostiftelsen.

Bli en støttespiller og gi flere muligheten til å bli med på comebacket!

"Zuccarellostiftelsen jobber for at alle barn i Norge bør ha de samme mulighetene til å utfolde seg gjennom idrett og fysisk aktivitet, og gjennom våre dedikerte fond jobber vi for å eliminere det som for mange er de to største utfordringene: økonomiske kostnader og tilgang og kunnskap. "(les mer på Zuccarellostiftelsen sine sider: https://www.zuccarellostiftelsen.no/
KIL- Jenter i Eliteserien?

Postet av Kil Ishockey den 27. Sep 2021

Kongsvinger og Grüner har denne sesongen et samarbeid for de eldste jentene!

Kongsvinger IL Ishockey har jobbet med å finne gode sportslige arenaer for våre spillere uansett kjønn.

Vi har nå jobbet godt over tid og har et godt JU16-lag med flere spillere som lukter på nasjonalt niva. 

Jentene som spiller i egen jente U16-serie har fra før et godt tilbud i klubben med spill i JU16 serien og de har hospiteringsmuligheter til guttelag, men vi ønsker at jentene skal få møte jenter på best mulig nivå. Trener Tommy Fladmo og lagapparatet har sammen med Sport fått til et samarbeid med Grüner sine eldste Damelag i Eliteserien og 1.divisjon.  Noe som betyr at våre jenter kan få muligheten til å trene med og kanskje spille kamper på kvinnenes høgeste niva. 

Klubben har forstret gode jentespillere tidligere, men dette er første gangen vi har et så komplett tilbud til de som bor på Kongsvinger.

Lagleder for Grüner, Margaret Aaram sier følgende om samarbeidet:

"I Grüner har vi hatt kvinnelag siden 2009, som fram til i sesongen 19/20 spilte i kvinner førstedivisjon. Etter et par år på toppen av førstedivisjon, valgte vi å ta steget opp til Eliteserien, samtidig som vi også ønsket å beholde vårt førstedivisjonslag.
 Målet er å kunne gi et godt tilbud både til de jentene som ønsker å satse og til de som ønsker å spille for moro skyld.
 Per i dag har Oslo 3 Eliteserielag, men kun 1 førstedivisjonslag. Det er så viktig for kvinnehockeyen at Oslo kan fortsette å ha et tilbud til de som er ferdig med elitesatsing, ikke har tid eller lyst til å bruke så mye tid på hockeyen.
Da vi bestemte oss for å etablere to lag, måtte vi ha flere spillere, og sendte derfor ut en pressemelding. Trener Tommy tok kontakt og lurte på om det var mulig å få til et samarbeid slik at Kongsvingerjentene skulle få noe å strekke seg etter i tillegg til eget JU16-lag. Vi syns det hørtes ut som en god idè – vi hadde ikke noe U16-lag selv, og ønsket gjerne å ta imot flere unge spillere. Vi hadde behov for flere, Kongsvinger har flere og ønsker seg muligheter – en ren vinn-vinn-situasjon.
 Nå har Kongsvingerjentene vært med på flere treninger, og her ser vi at vi kan tilby både førstedivisjonsspill og også Elitespill for noen av jentene.
Først og fremst skal de få prøve seg på senior førstediv, men det er absolutt duket for Eliteseriedebut også for noen av dem, i løpet av sesongen.
 I forkant av seriestart ble det gjort en god jobb for å unngå kollisjoner mellom Kongsvinger JU16 og Grüner 1. divisjon, og det har vi klart, med unntak av en kamp.
 Nå gleder vi oss til å få med Kongsvinger-jentene enda mer på trening og kamper i begge lagene våre, det blir spennende å se hva denne sesongen bringer! "

Mvh Margaret Aaram


Har du ei lita jente som har lyst til å gå på skøyer er hun hjertelig velkommen til prøvedager på Skøyte og Hockeyskolen som starter trisdag 28.8 møt opp eller meld deg på her:Velkommen #tilbaketilidretten

Postet av Kil Ishockey den 24. Sep 2021

Vi er klare #tilbaketilidretten.

lørdag 25.9 har vi åpen hall fra kl 09:00-11:00 for alle som vil gå på skøyter.

Vi har GRATIS utlånsutstyr fra BUA og åpen kiosk om det er noen som vil kjøpe seg noe godt i kafeteriaen.

Velkommen #tilbaketilidretten
Følg oss på Hockey-TV

Postet av Kil Ishockey den 13. Sep 2021

 Vi er klare for en ny sesong, og både hjemme og borte kamper vil bli streamet som tidligere på Norsk Hockey-TV (tv.hockey.no)

Praktisk informasjon: 

- Alle kamper U14-U21, JU16, Kvinner 1. div, og 2. div menn senior ligger tilgjengelig i abonnementstjenesten. 

- Abonnementstjenestene som tilbys sesongen 2021/2022 er følgende: 

Månedsabonnement 129 kr/måned 

Årskort 799 kr. 

- Ved kjøp av årskort gis kunden en mulighet til å velge sin favorittklubb i en såkalt «nedtrekks-meny».

Klubben som velges vil motta 200 kr (inkl. moms) i godtgjørelse.

Så vil du altså ikke gå glipp av en eneste kamp i år kan man kjøpe årskort på Hockey-TV og samtidig støtte oss med 200kr ved valg av oss som din Klubb.