2 re-signeringer med 1 år

Postet av Kil Ishockey den 30. Apr 2020

Oliver Risberg (C,F)

Var som vi hadde forventet og håpet i fjor, alltid hardt jobb når han er på isen. En lagspiller.  Hoppa rundt litt i rekkene før han fant sin plass helt. Våkstr veldig som center i rekke der han tok stort ansvar. 

En morsom fyr å ha i garderoben, skjer oftest noe morsomt rundt han uten at han selv vet om det 😊. Vimsig/distre person i all positiv mening 😊

 

 

Nikolai Haldammen (C,F)

En herlig personlighet som ALLTID høres, kommer som oftest kjappe kommentarer 😊. Slet litt i starten med at ta steget fra junior til senior spill. Kom seg mer og mer utover sesongen. Fast besluten att fortsette utviklingen, motivert til ny sesong med hard barmark og is økter.

 

 

Anders Angelbrant     

Sportslig leder U14-Senior

Kongsvinger IL Ishockey

 


0 Kommentar

Trenere JU16 klar

Postet av Kil Ishockey den 30. Apr 2020

Viktige signeringer for vårt jentelag JU16 for sesong 20/21. Laget tok store steg i fjor. Stor utvikling i spill og spilleforståelse. Vi er glade att begge i trener apparatet fortsetter. Det blir en mer konkret fordeling på trener rollene i år.

 

Hovedtrener JU16

Tommy Fladmo

 

Assistent trener JU16

Shawn Taftø


0 Kommentar

To unge backer forlenger med 1 år

Postet av Kil Ishockey den 28. Apr 2020

Peder Bratberg. 
En back som tog store kliv i fjor. Startet Sesongen som en «vallpig» junior men slutførte sesongen som en etablert senior..

Right back som ikke har nerver virker det som, stresser ikke. Bra spille forståelse med bra pass. Kan vara litt «gris» i egen sone, og det liker jag. Trivelig person som er godt likt i garderoben. 

Pål Erik Andersen 

Samme som Peder, tog massive steg i sin utvikling i fjor. Var nervøs og beskjeden i starten av sesongen men tøffade til seg ordentlig ju lenger sesongen gikk.  Back som gjerne tørr å bli med i angrep.


Sak kan også leses hos Glåmdalen HERAnders Angelbrant

Sportslig leder U14-Senior 

Kongsvinger IL Ishockey


0 Kommentar

Flere resigneringer i A-lags stallen

Postet av Kil Ishockey den 23. Apr 2020

Klubben kan gledelig meddele at tre spillere fra fjorårets a-algsstall er med videre også for 20/21 sesongen!


Kristoffer Hanssen (back)
Herlig å få med Kris et år til, en ordentlig humørspreder i gruppa. Logger mye istid per kamp. Viktig i båda deler av isen, offensivt og defensivt. Enda negative med Kris er musikk smaken hans, har altfor stor makt over anlegget😁Andre Haugen (back)
Høyre fattet back (rightare) som alltid spiller med en stor innsats. Viktig i poweplay med sin høyrefatting.
 


Jan Markus Ødegården (center)
Vår "potet" i laget. Kan brukes på flere posisjoner. Gjorde en stor jobb som back når det trengtes. Har bra dropp stats. En treners drøm, men synes ikke så mye av publikum, dessverre.


Mvh 
Anders Angelbrant 
Sportslig leder U14-Senior 
Kongsvinger IL Ishockey 

0 Kommentar

Bli grasrotgiver!

Postet av Kil Ishockey den 22. Apr 2020

Vi du gi oss din grasrotandel ??

Klikk på bildet og tilknytt deg til Kongsvinger IL Ishockey


0 Kommentar

Bingoinntekter

Postet av Kil Ishockey den 22. Apr 2020

Våre bingoinntekter er også berørt av dagens Korona-situasjon

Bingohallene vet per i dag ikke når de får lov til å åpne igjen, men det blir ikke før myndighetene anser det som helt trygt for hallenes kunder og ansatte.

Heldigvis er det nå mulig å spille bingo på nett via vår lokale bingohall.

Gå inn på  www.dinbingo.no og velg OK Bingo Kongsvinger.

Da er dere bingospillere med på å påvirke omsetningen, og bidra til å holde oppe utbetalinger til oss (og de andre lag og foreningene som får tilskudd fra Bingo) 

 


0 Kommentar

Trener på plass for A-laget sesong 20/21

Postet av Kil Ishockey den 22. Apr 2020

Vi kan med stor stor glede presentere at Lars Erik Hesbråten signert på en ny 1 års avtale.

- Vår helt klart viktigste resignering innfor kommende sesong. En stor resurs for klubben på flere plan

- Hess passet helt perfekt inn i rollen som spillende trener med den erfaringene han besitter. Det klaffet virkelig med tanke på det unge laget vi har. Den jobben han fikk gjort med gruppa skal han en utrolig kred for. Utviklinga gikk oppover hele sesongen.

- Hans fremtidsplaner for fortsatt utvikling av lag og klubb harmonerer med de tanker vi har i Sportslig ledelse, vedrørende trening (året rundt), kosthold, samarbeid med vårt tiltenkte U18 elit lag og organisasjon.

 

 

Anders Angelbrant    

Sportslig leder U14-Senior

Kongsvinger IL Ishockey


0 Kommentar

De to første signeringer til A-laget.

Postet av Kil Ishockey den 15. Apr 2020

Lag bygget for 20/21 sesongen er i gang for a-laget! 

 

Resignering!

Fjorårets poengkonge er med videre.

Tom-Ivar Hesbråten har signert på ny avtale for kommende sesong. 

- Vi er glade for at ha med «Mini Hess» kommende sesong. Han er selvfølgelig en viktig brikke for laget, spesielt i offensiven, men han gjør en utrolig bra jobb i defensiven med sin skøytegåing, framfor alt i box play. Dette får han alt for lite cred for.

 

 

Ny spiller klar.

Ny spennende ung back har signert for 1 år. Han har gått gradene i Kongsvinger frem til U16. Derfra gikk han til Lillehammer og NTG der han bla hatt tidligere A-lags trenere Peter «Pidde» Olsen. Nå vender han hjem og det blir spennende og se utviklingen han hatt i L.I.K.  Vi sier velkommen tilbake til Tobias Sørli

 

- I Tobias får vi en modern back med bra rørelse mønster, bra pass og leser spillet bra. Han passer perfekt inn i den planen og ideologi vi har i klubben med egna spillere. Her er en som kommer hjem fra NTG og tar med seg en rutine og trenings seriøsitet som han kan dra videre i laget.
Anders Angelbrant    

Sportslig leder U14-Senior

Kongsvinger IL Ishockey


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline