Medlem i Kongsvinger IL Ishockey - sammen er vi sterke!

Postet av Kil Ishockey den 27. Mar 2020

TAKK FOR ÅRETS SESONG – SAMMEN ER VI STERKE!

 Vi har kommet til mars måned, og årets sesong skulle snart vært avsluttet. Men allerede nå er kampene avsluttet og isen fjernet.

Vi har hatt nok en sesong med stor aktivitet, og sportslig sett har vi fått oppleve ting det har vært lenge siden vi har vært med på. Vi har hatt et A-lag som virkelig har bidratt til at våre yngre spillere har noen å se opp til, og dette som den eneste klubben i hele Norges prestasjonsdel uten spillere fra andre land! Det ble mange kamper vunnet, og A-laget endte nesten opp med kvalifiseringsspill. Vårt U16 lag kvalifiserte seg til sluttspill i Forbunds Cup for første gang, men dessverre fikk de ikke målt krefter med de beste i landet allikevel. De måtte avslutte sesongen brått, på lik måte som alle våre lag, uventet, og uten mulighet til å gjennomføre. Vi vet at vi nærmet oss de store høydepunktene i ishockeysesongen, og avslutningen sammen med de vi har hatt de gode opplevelsene med gjennom hele årets sesong har måttet avlyses.

Nå har vi fått et annet fokus, og en helt annen kamp vi må stå sammen med å kjempe mot. Nå er det kampen mot Covid-19 og alle de konsekvenser viruset tar med seg for samfunnet, og oss som individer, vi skal kjempe mot.
Mange kommer til å få det vanskelig fremover, og kommer til å trenge støtte fra nære og kjære. Dette gjelder også oss.

De som står på og jobber hardt, og har støtte fra sine omgivelser pleier som oftest til å komme seg gjennom vanskelige tilder. Dette gjelder både i idretten og i det virkelige livet. Vi er heldige som har et felleskap som vi kan støtte oss til om det er noe, og Idretten vil være en god samlingsplass også da vi samles etter hvert.

Vi i Kongsvinger IL Ishockey kommer også fremover til å være en positiv bidragsyter i menneskers hverdag, og vil spre glede og engasjement, men vi kan ikke, og vil ikke, gjøre dette selv.

«Sammen er vi sterke» er vel akkurat det som kjennetegner dagens situasjon, og har aldri vært nærmere sannheten enn den er nå.

Vi i Kongsvinger IL Ishockey vil bli en enda sterkere ishockeyklubb, og vil ha mange med oss på reisen videre. 

Som medlem i KIL-Ishockey støtter du ikke bare klubben med en liten slant, du blir også en del av en viktig brikke i vårt arbeid med å skape felles glede og fremgang for barn og unge.  Du er viktig i den situasjonen som vi nå er oppe i, og du vil være viktig når vi kommer tilbake til «hverdagen».

Vi står sammen om dette, og håper vi får æren av og stå sammen med akkurat deg .
 

Klikk på denne lenken for å melde deg inn som passiv medlem i Kongsvinger IL Ishockey

 0 Kommentar

Trener for U15 er klar

Postet av Kil Ishockey den 13. Mar 2020

En positiv nyhet for klubben i disse tider.

Trener for kommende U15 er klar for 20/21 sesongen.

Han har en hel levetid i klubben. Gjort alt mulig og er en resurs på flere plan for organisasjonen. Personen vi prater om er selvfølgelig Roy Hesbråten.

Vi er så klart glade for at ha gjort klart med Roy allerede nå og at han vil vare med videre over sesong 20/21, og fortsette utvikle den ivrige U14 gruppen han hatt under denne sesongen! 

 

Ønsker Roy og spillene hans en god og fin vår/sommer med bra barmarkstrening 😊

 

Sportslig leder

Anders Angelbrant      

 


0 Kommentar

Oppdatering rundt Coronavirus

Postet av Kil Ishockey den 11. Mar 2020

(oppdatert: 11.03.2020 kl 14:10)

Norges Ishockeyforbund ar i dag bestemt seg for at alle kamper som NIHF administrerer avlyses. 

https://www.hockey.no/nyheter/2020/avlysning-av-kampaktivitet/

Det er også bekreftet at all aktivitet i Regionen (kretsen) også har blitt innstilt.
Det er rimelig grunn til å anta at turneringer også avlyses. Det samme gjelder utenlands, det er foreløpig opp til lokale myndigheter og deres anbefalinger, så de lagene som er meldt på Cup'er må sjekke opp med turneringsledelsen.

Foreløpig forholder vi oss til de lokale restriksjonene mtp trening, vi jobber også for å innhente mer informasjon og anbefalinger rundt dette.

 ·  Inntil videre går alle treninger som planlagt

·  Vi ønsker at foreldre ikke blir med inn i Kongshallen med mindre det er helt nødvendig. Lever og hent barna utenfor inngangen.

·  HUSK at alle med antydninger til luftveissymptomer (hoste, sår hals, tett nese) eller feber skal holde seg hjemme.

 

Vi oppdaterer informasjonen fortløpende.

(oppdatert: 11.03.2020 kl 14:10)

-Administrasjonen-


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline