A-laget skal på Kongssenteret i morgen. 1200-1500! Kom å hils og slå av en prat med dem! De vil ta med seg lodd-bilen  🏎 og det vil bli slag av bil lodd!

De skal også ha med seg PlayStation med NHL så det blir mulig å utfordre noen av A-spillere til kamp 🏒🥅

Husk også hjemmekampen mot Skien på søndag kl 15:00!

Vi i KIL Ishockey stolte av å representere med hele 8 jenter som er tatt ut til JU17 regionslaget
Vi ønsker de masse lykke til på kommende samlinger og sleve regionsturnering på Jessheim ‪17.-19. april‬.

Foran: Kajsa Høgås Lie. Bak fra venstre: Selma Bjerknes, Ida Brandvold-Olsen, Alma Risberg, Emma Fladmo, Kaja Stalheim. (Ikke til stedet: Pernille Sørli Løvlie og Ingrid Eriksen)

Sportshelg og endring av tidspunkt

Postet av Kil Ishockey den 19. Nov 2019

En real sportshelg i vente for folket i Kongsvinger!
Vi har fått endret tidspunkt for a-laget sin kamp mot Tromsø førstkommende lørdag til 15:45. Dette grunnet så man kan kombinere KIl Toppfotball sin kvalikkamp mot Sogndal som har start kl 18:00.

Det er masse godsaker som står på menyen i helgen så vi håper å se deg i Kongshallen!
Vi ønsker også naboene våre KIL Toppfotball lykke til med sin kamp på lørdag!

Det kan fort bli kaotisk på parkeringen utenfor anleggene, så om du har mulighet til å la bilen stå på lørdag anbefaler vi det!

1 poeng hjem med fra Bergen

Postet av Kil Ishockey den 10. Nov 2019

Det var et hardtarbeidende a-lag som hadde tatt turen til Bergen, men fikk dessverre lite uttelling for innsatsen.

Lørdag:
Det var en jevn kamp i årets første møte med Bergen.
Men hjemmelaget som fikk fyrt mye puck mot mål og dermed også skape noen farligheter foran Thomas Fyen som hadde en meget bra dag på jobben.Foto: Nina ThorshaugNesten halvspilt førsteperiode setter Tom Ivar Hesbråten denne perioden eneste mål og laget kan dermed gå til pause med ledelse.

Midtperioden starter i samme spor, Bergen skyter mye puck på mål og får til slutt uttelling for det 1,5minutt før pause og lagene er igjen like langt før tredje periode.

I tredje periode blir det igjen mye puck på mål fra Bergen, men er vi med Tom Ivar Hesbråten igjen som finner vegen til nettmaskene 6,5min ut i perioden. Det blir en intens sluttspurt og krig om å få meg seg tre poeng i første kamp, litt surr forran eget mål klarer Bergen til slutt og sette 2-2 40sekunder før slutt. Tiden renner ut til sudden i Bergen.

Vi får best start på sudden og en gyllen mulighet til å avgjøre tidlig da Bergen drar på seg en utvisning og vi i spill 4 mot 3. Men denne gangen skal det ikke lykkes,  og Bergen trekker det lengste strået og kan til slutt sette den siste pucken i spill 4 mot 4

Thomas Fyen står en rå kamp og redder altså 57 av 60 skudd, og blir kåret som banens beste!

Statistikk lørdag HER

Søndag:
Troa om å få meg seg 3 poeng er der etter gårsdagens kamp!

Kampen starter litt i samme spor som lørdag, Bergen med mye skudd på mål men det er ikke før det gjenstår 2minutter igjen av perioden hjemmelaget finner vegen til nettmaskene i vårt overtall som vi får dårlig valuta for.

Midtperioden er det vi som får klart best start Carl Martin Repshus setter utlignings målet. 22 sekunder senere kan Anders Bekkerud legge på til 1-2 og vi er i føringa. Men det tar ikke lang tid før Bergen utligner, og legger på tre ganger til. 5-2 til Bergen.

Vi får igjen en god start på perioden det skal gå 3minutter før Simen Sæther setter sin puck i mål. Anders Bekkerud melder seg på noen minutter senere og 5-2 har blitt til 5-4. Vi klarer dessverre ikke ta innpå noe mer. Hjemmelaget får satt pucken to ganger til i vårt mål, vi noterer oss for et lite trøste mål 40sekunder før slutt signert Simen Sæther.

Kampen ender 7-5.

Statistikk søndag HER

Etter søndagskampen hadde Lars Erik Hesbråten dette og si om helgens kamper:

Jeg synes helgens to kamper var veldig bra gjennomført! Vi møter ett Bergen som ikke har gitt fra seg poeng ennå, og vi tar ett poeng i går. Med litt ekstra flaks på slutten kunne vi satt 3-1 istedet ble det 2-2.
Kampen idag var litt mer åpen. Jeg synes vi spiller veldig bra og smart mot ett lag som er veldig gode med puck. Bergen hadde gjort det bra i første divisjon også med det laget dem har.

Hva skal dere brukte tiden fram mot Tromsø kampene til?

Frem mot Tromsø skal vi fortsette å jobbe med dem tingene vi har gjort, det blir bedre og bedre hele tiden. Men jeg synes laget jobber veldig bra sammen og vi kjemper for hverandre, så ser veldig frem mot kampene hjemme om 14 dager